KARAFA ALADIN NATURE`S DESIGN – NAJBOLJ OČARLJIV VRČ ZA VODO DALEČ NAOKOLI

TC energy design karafa Aladin

TC energy design karafa Aladin

Magično lepa karafa spremeni pitje v obred in užitek. Ustvarjena za to, da vodi iz pipe povrne stik z naravo. Očarljiva oblika, ki izhaja iz razmerij, ki jih najdemo povsod v naravi, vodo iz pipe po dolgem potovanju po ceveh spomni na njeno naravno okolje. Vodi se izboljša okus, postane takšna kot studenčnica.

 

 

ZAKAJ JE KARAFA ALADIN TAKO POSEBNA:

OBLIKA
Karafa Aladin je edinstvena zaradi čudovite oblike. Vodo boste pili z večjim veseljem in pitje bo postalo lep obred. A karafa je veliko več, kot zgolj lepa. Oblika je v tesni povezavi z naravo, saj vsebuje naravna razmerja zlatega rezain Fibonaccijevo zaporedje, kar najdemo povsod v naravi.

ZDRAVI NEGATIVNE VPLIVE VODOVODA NA VODO
Ko vodo iz narave ujamemo v vodovodni sistem, ta prične stresno pot, ki ni niti približno podobna njeni naravni poti. Damo jo v dolge, ravne cevi in pod visok pritisk ter dodamo kemikalije. Ko taka voda priteče iz pipe, je pod stresom, ima poškodovano strukturo (brezoblična struktura kristala) in je brez naravne energije. Ko damo vodo v karafo Aladin, si oddahne in se počuti kot da je spet prišla domov. Učinki stresa se izgubijo.TC-energy-design-slovenja

VRAČA VODI NARAVNO ENERGIJO IN STRUKTURO
Energijsko in strukturno šibka voda iz pipe se v karafi Aladin zaradi njene naravne oblike spet spomni na svoje naravno okolje in stanje. Njena struktura se povrne v lep, šesterokotni kristal, ki je znak vitalne, živahne vode.

ODLIČEN OKUS
Voda iz pipe postane po 3 minutah bivanja v karafi Aladin prijetna za pitje. Opisujejo jo kot: mehka, nežna, kot studenčnica. Večina kar ne more verjeti, da je to voda iz pipe.

VODA ZAČINJENA Z ROŽO ŽIVLJENJA
Roža življenja je močan starodaven simbol, ki ga različne kulture sveta uporabljajo že tisočletja. Karafa Aladin ima na dnu vžgano rožo življenja v treh različicah: zlato (za krepitev življenjske energije), pisano (za spodbujanje radostnega odnosa do sebe in do sveta) ali belo (za odpiranje širine zaznavanja).

POVIŠANA BIOLOŠKA VREDNOST VODE
Vode iz plastenk imajo med 500 in 1000 enot Bovisa, ko pa to vodo vlijemo v karafo Aladin, vrednost Bovisa poskoči na 18.500 enot. Po Bovisu je vse, kar ima več kot 9.000 Bovisa čistilni in terapevtski učinek na telo.

RAZŠIRJEN SPEKTER FREKVENČNEGA VALOVANJA
Voda iz plastenke ali pipe ima omejeno frekvenčno vibriranje, ko pa to vodo pustimo v karafi Aladin, začne voda vibrirati v celotnem frekvenčnem spektru. Vibriranje v celotnem frekvenčnem spektru je zelo pomembno. Vsak organ vibrira s svojo frekvenco in taka voda je zato blagodejna za celotno telo.

OBLIKA
Karafa Aladin je edinstvena zaradi čudovite oblike. Vodo boste pili z večjim veseljem in pitje bo postalo lep obred. A karafa je veliko več, kot zgolj lepa. Oblika je v tesni povezavi z naravo, saj vsebuje naravna razmerja zlatega rezain Fibonaccijevo zaporedje, kar najdemo povsod v naravi.

ZDRAVI NEGATIVNE VPLIVE VODOVODA NA VODO
Ko vodo iz narave ujamemo v vodovodni sistem, ta prične stresno pot, ki ni niti približno podobna njeni naravni poti. Damo jo v dolge, ravne cevi in pod visok pritisk ter dodamo kemikalije. Ko taka voda priteče iz pipe, je pod stresom, ima poškodovano strukturo (brezoblična struktura kristala) in je brez naravne energije. Ko damo vodo v karafo Aladin, si oddahne in se počuti kot da je spet prišla domov. Učinki stresa se izgubijo.živa voda karafa aladin

POVEČANA KOLIČINA NEGATIVNIH IONOV
Negativni ioni omogočajo nemoten potek snovnih procesov in dajejo telesu energijo. Največ negativnih ionov je ob slapovih in v gozdu (od 1000 do 5000), voda iz pipe jih ima nekaj več kot 3000, ko pa to vodo natočimo v karafo Aladin, se količina negativnih ionov poveča kar na 12.800.

»Karafa že krasi našo mizo :). Voda je njami. Tudi mož pravi in se čudi. Čeprav pozna razlago, pa se vse skupaj vseeno zdi, kot en majhen čudež. Karafa je tako lepa, da lahko samo sediš zraven nje in jo občuduješ, božaš. Ko nalivaš vodo, je zvok prav lep. Da ne govorim o tem, da kar piješ in piješ, kar je seveda dobro. V glavnem – ena velika čarovnija narave.«

Erika iz Kranja

To je le eden od navdušenih odzivov lastnikov karafe Aladin. Dober glas o tem čudovitem in skorajda čarobnem vrču, ki vodi iz pipe povrne njeno naravno življenjsko energijo, se je iz Švice hitro razširil po vsem svetu, tudi po Sloveniji.

Več na: www.oblikenarave.si