KUHINJE PO MERI ZA VSAK DOM

kuhinje-alplesKuhinja predstavlja osrednji prostor doma. Ne glede na to ali želite moderno kuhinjo ali klasično kuhinjo, velika ponudba barv in obdelav omogoča, da boste izbrali kuhinjo vaših sanj. 

 

 

Iz obsežnega nabora elementov boste s premišljenim izborom dobili funkcionalno kuhinjo, ki bo ergonomsko oblikovana, zato bo delo v njej varno in udobno. Kakovostni materiali, vgrajeno okovje, sistemi blaženja ter kvalitetna izdelava so garancija za dolgoletno brezhibno delovanje. Majhna kuhinja ali kuhinja z otokom – dobili boste kuhinjo po meri, ki bo ustrezala vašim potrebam in željam. Ker danes ni več strogega ločevanja prostorov, lahko z elementi za kuhinjo opremite tudi dnevno sobo ali jedilnico, saj širši izbor elementov za kuhinje to omogoča.

kuhinja-alpels-urbana

Moderne kuhinje Urbana z značilnimi čistimi linijami odražajo sodobnost in brezčasnost.

kuhinja-alples-natura

Zaobljeni elementi so prvo, kar loči klasične kuhinje Natura od ostalih kuhinj.

alples-start-kuhinje

Toplina lesa in svetle nevtralne barve modernih kuhinj Start so odlično okolje za ustvarjanje in delo.

alples-laguna-kuhinje

Klasična kuhinja Laguna je zaradi rustikalnega pridiha domača in estetsko dovršena na zunaj, v osnovi pa moderna kuhinja, ki vsebuje vse elemente sodobne kuhinje.

smart-alples-kuhinje

Modularne kuhinje Smart se razlikujejo od Alplesovih po meri izdelanih kuhinj.Kuhinje Smart vsebujejo ožji nabor elementov, vendar ti zadostijo vsem osnovnim funkcijam, ki jih mora imeti sodobna kuhinja.  Kuhinje niso izdelane po meri, vendar imajo prav zato nekatere druge prednosti.

Vir: www.alples.si