SPALNICA LUNA – MIREN SPANEC POD ZVEZDAMI

Spalnica Luna

Spalnica Luna

Spalnice Luna so ustvarjene z znanjem in navdihom, da uresničujejo želje po kakovosti, trajnosti in uporabnosti. Odlikuje jih slovenski značaj, oplemeniten s svetovnimi trendi, oblikovanja. Ustvarjene za najlepše občutke popolnega miru.

 

 

 

Svetla spalnica elegantnih linij, kjer so v snežno belino ujete nežne nianse macesna. Kombinacija izbranih pohištvenih elementov omogoča popolno prilagodljivost prostoru.

spalnice-iles-luna-2

Elegantna noga postelje za usklajen videz pohištva. Privlačna kombinacija lesenih struktur in visokega sijaja.
spalnice-iles-luna-3
Ustvarjena za neskončne trenutke sprostitve. Vrhunska spalnica sodobnega značaja, ki s čistimi ravnimi linijami poudarja vaš stil bivanja. Poljubna razporeditev pohištva vam zagotavlja uresničitev vaših želja po uporabnosti in udobju.
spalnice-iles-luna-4

Funkcionalna razporeditev prostorov za shranjevanje v omari z drsnimi vrati. Sodoben sistem za mehko zapiranje drsnih vrat.
spalnice-iles-luna-5

Ustvarjena za vsakdanje udobje v najosebnejših trenutkih življenja. Čudovita spalnica z modernim pridihom, kjer se temnejši odtenki oreha spogledujejo z nežnejšimi svetlejšimi toni. Elegantna postelja z dodatnim predalom razširja uporabnost prostora za hrambo.
spalnice-iles-luna-6

 

 

 

 

 

 

 

 

Vir: prevc.si