POSTELJE IZ CEMPRINA – PINUS CEMBRA

Postelje Pinus Cembra

Postelje Pinus Cembra

Vnesite naravno svežino gozda v svoje življenje! Švicarski bor (cemprin, lat. Pinus Cembra) vsebuje dragoceno eterično olje, ki hlapi v prostor in s svojim vonjem in sestavo blagodejno deluje na naše telo, duha in dušo. Cemprin – švicarski gorski bor oddaja prijeten vonj Pinosilvin, ki ima izjemno pozitivne vplive na človeka.

 

Po vseh znanstvenih dokazih ima pinosilvin, ki ga cemprinov les vsebuje, številne koristi za naše zdravje. Zaradi njegovih lastnosti se iz tega lesa najbolj priporočajo ravno izdelki za spalne prostore. Pinosilvin olajša dihanje, zmanjša občutljivost na vreme, pomaga k hitrejšemu okrevanju bolnikov, odganja molje, pozitivno deluje na stres ter izboljšuje imunski sistem človeka. No, ima pa še eno fantastično sposobnost- umirja srčni utrip, kar pomeni na noč približno 60 minut manj dela za našo srčno mišico.

postelja iz cemprina

Postelja se lahko izdela v vseh želenih dimenzijah ter tudi modelih po vaših željah. Izdelajo vam lahko tudi nočne omarice, komode in omare.

postelja iz cemprina 2

Vsaka postelja je unikat. Standardna višina postelje je 40 in 80 cm (vzglavje), na vašo željo vam lahko izdelajo drugače. Postelje so gladko brušene.

Več informacij: www.zelenatrgovina.si