ALPLES TEMPO XY – MLADINSKE IN OTROŠKE SOBE

Alples Tempo XY

Alples Tempo XY

Sestavljiv program otroških in mladinskih sob v dveh izvedbah – osnovni bukovi ali beli, z dodanimi mladostnimi barvami – rumeno, modro, oranžno, rdečo in zeleno.

 

 

 

 

Sestav otroške sobe Alples Tempo Y v barvni kombinaciji rdeča/modra. Postelja na sliki je lahko v meri 90×200 cm ali 120×200 cm. Funkcionalna kotna omara 98×98 cm zelo dobro izkoristi dano situacijo prostora. Enostavna pisarniška miza 135 cm za ustvarjalne dejavnosti vašega otroka.
alples-tempo-xy-1

Naslednji sestav otroške sobe iz barv zelene in oranžne poskrbita za ustvarjanost in miren spanec. Alples Tempo XYPostelja z podpredalom za odvečne igrače ali rjuhe.

Rumena in zelena barva zopet za druge občutke. Drsna omara 126 cm vedno poskrbi za hiter in enostavnen dostop do oblačil.Alples Tempo XY

Postelja med omarami z mostom je dobra rešitev, če vam prostor ne dovoljuje drugih rešitev. Tokrat v barvi rumene in bele.alples-tempo-xy-4

Alples Tempo X v barvi bukev in rumena. Dve postelji obenem. Idealna rešitev koriščenja prostora.alples-tempo-xy
Kliknite tukaj ali spodaj na spletni katalog in si oglejte vse možne elemente Alples Tempo XY.

ALPLES-TEMPO-XY-KATALOG-IZRIS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naročite lahko tudi po posameznih željenih elementih. Če vas zanima ponudba nam sporočite šifre elementov, ki jih najdete na zadnjih straneh v katalogu.
Izpolnite obrazec in oddajte povpraševanje!
Ponudbo vam bomo izdelali v najkrajšem možnem času.