SPALNICE HLADNIH ALI NEVTRALNIH BARV KOMBINIRAJTE Z DODATKI MOČNEJŠIH BARV

Spalnice

Spalnice

Barve spalnice imajo pomemben vpliv na vaše počutje in doživljanje prostora. Pa ni pomembna le barva sten spalnice, ampak tudi barva pohištva, posteljnine in ostalega.

Stene majhnih spalnice naj bodo svetlih odtenkov. Če je soba velika, imate pri barvah spalnice večjo izbiro. Lahko izberete živahnejše barve spalnice. Ne glede na to, ali je prostor spalnice velik ali majhen, se v močnih in temnih barvah ne boste počutili dobro. Za spalnice izberite pomirjujoče barvne odtenke.

Modra je priljubljena barva za spalnice. Ali so to stene v modri barvi ali pa dodatki in dekoracije, kot so posteljnina, zavese, blazine, preproge. Vendar ne kombinirajte več kot štiri barve spalnice.

SpalnicaPomirjujoče na vzdušje spalnice vplivajo hladne barve, kot so na primer modra, zelena in barva sivke. Prav hladne barve so tudi najbolj priporočljive za barve spalnice. Če boste znali pravilno kombinirati s pohištvom in tekstilijami, se lahko odločite tudi za toplejše barvne odtenke. Primerne tople barve za spalnice so na primer masleno rumena, breskova ali nežno roza barva.

Nevtralne barve spalnice kombinirajte na primer z dodatki in dekoracijami vijolične barve. Ko se barve naveličate, dodatke in dekoracije enostavno zamenjate z drugo barvo.

SpalnicaOdlična izbira za spalnice so tudi nevtralne barve. Nevtralne barve spalnice vam omogočajo tudi več izbire pri dekoraciji z blazinami, slikami, posteljnino, zavesami in drugimi tekstilijami. Nevtralne barve spalnice kombinirajte na primer s temno rdečo, vijoličasto ali modro. Manjši elementi naj bodo temnejšega barvnega odtenka, recimo okvir postelje, ogrodja svetil, okvirji slik in podobno.

SpalnicaNevtralne barve spalnice lahko na primer kombinirate s temno rdečo. Manjši elementi so lahko temnejše barve, kot je črna.