PREDSOBE GERMANIA TRENTO – ELEGANCA IN FUNKCIONALNOST

Predsobe Germania Trento

Predsobe Germania Trento

Predsoba daje prvi vtis o gostitelju, zato naj bo prijetna, domača in da občutek dobrodošlice. Pohištvo mora biti skrbno izbrano, obenem pa želimo imeti v predsobi tudi čim več uporabnega prostora za čevlje in garderobo. Majhna ali velika, za njeno ureditev si je vredno vzeti čas za temeljit razmislek. Trento je prav gotovo lahko ena rešitev za Vas

 

Opremljanje predsobe in hodnika je povezana z velikostjo prostora. V predsobi ne sme manjkati ogledalo, ki poleg uporabnosti vpliva na dodatno optično povečanje prostora. Privoščite si vrhunsko predsobo Trento z MDF frontami v sijaj beli barvi in antracit ozadjem pri nekaterih elementih (stenski obešalni paneli).predsobe germania trento Germania predsobe že od leta 1955.

MDF – Mediapan je srednje gosta vlaknena plošča, izdelana iz lesnih vlaken z dodatkom smole. Je visoko kvalitetna plošča, homogena in stabilna.

Mehko zapiranje, kovinski ročaji, neostri robovi, močne kovinske košare za shrambo čevljev, odpiranje na dotik brez ročajev, kotne omare, elementi za nad omaro. To so glavni atributi predsobe Trento. Kliknite spodaj na elemente in si jih oglejte še bližje!predsobe-germania-trento-elementi

Zaradi obsežnega spektra možnih elementov se predsoba Trento odlično prilega v skoraj vsak prostor. Lahkotno in moderno pohištvo s katerim so pokrite vse najpomembnejše funkcije pri opremljanju predsobe. Si želite tudi vi predsobo nemške kvalitete Trento?

Pri urejanju predsobe ne pozabite na barve. Ker so ti prostori ponavadi brez dnevne svetlobe so ravno barve tiste, ki dajejo občutek svežine. Te naj bodo svetle, tople in vesele.