PREDSOBA MADEO – PREPROST DIZAJN IN KAŠMIR

Predsoba Madeo

Predsoba Madeo

Predsoba Madeo vas prepriča s preprostim dizajnom in različnimi poudarki. Topli dekor iz kašmirja v kombinaciji s poudarkom oreha. Pohištveni elementi nudijo odpiranje na dotik in blaženje za enostavno zapiranje. Klop za sedenje in obešalnik za plašče vsebujeta elegantne kovinske elemente.

In gremo lepo po vrsti k opisu elementov predsobe Madeo, da si boste lažje predstavljali kaj vse vam nudi ta čudovita mojstrovina.

 

OMARA ZA ČEVLJE

omara-za-čevlje-2-madeo-predsoba

Viseča omara za čevlje Madeo ponuja prostor do 12 parov čevljev. Predali in vrata se odpirajo na dotik (push to open). Dva predala v orehovem dekorju vam ponujata veliko prostora za shranjevanje dodatkov. Visokokakovostni ABS robovi ščitijo pohištvo pred vlago. Štiri nastavljive police zagotavljajo veliko prostora za shranjevanje. Zapiranje je urejeno na mehko (soft).
Dimenzije: š: 118 cm, v: 68 cm, g: 41 cm

KLOP ZA SEDENJE

klop-predsoba-madeo-2

Klop je idealen spremljevalec vsake predsobe. Zahvaljujoč nosilnosti do 90 kg si lahko čevlje udobno obujete, kadar sedite. Predal nudi praktičen prostor za shranjevanje dodatkov, odpira se na dotik (push to open). Sedežna blazina, ki ustreza klopi, je tudi na voljo za dodatno udobje. Visokokakovostni ABS robovi ščitijo pohištvo pred vlago. Spodnji del klopi je sestavljen iz kovinskega elementa. Dimenzije klopi Madeo: š: 75 cm, v: 43 cm, g: 41 cm

klop predsoba madeo 1

 

 

 

 

 

 

 

OBEŠALNIK ZA PLAŠČE

obešalnik-za-plašče-predsoba-madeo-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehnično dovršena kombinacija stenskega elementa (panela) z možnostjo odlaganja plaščev. Element s širino 76 cm, višino 26 cm in globino 30 cm ponuja prostor za stvari na polici in na elegantni črni kovinski palici

obešalnik-za-plašče-predsoba-madeo-1

OGLEDALO

Predsoba Madeo

Ogledalo prepriča s praktično polico v kašmirju. Kakovostni robovi ABS ščitijo pohištvo.

ogledalo-predsoba-madeo