OTROŠKE IN MLADINSKE SOBE PO MERI – MALI PRINC LARIX

Mali Princ Larix

Mali Princ Larix

Otroška soba Mali Princ Larix je enostavno soba, ki bo otroku prirasla k srcu. Namenjena je osnovnošolcu ali srednješolcu, tako fantom kot puncam. Soba je primerna za dva otroka. Posebnosti sta zelena barva Lan in elementi, ki so na otip nekaj povsem novega in drugačnega.

 

Izdelani so namreč s sodobno površino Larix, ki ima posebej zanimivo reliefno strukturo. Na zgornje ležišče, ki je na višini 120 cm, se otrok povzpne po kratkih stopnicah. Ležišče se nadaljuje v garderobni most z drsnimi vrati. Pod mostom je postelja z predalnikom 2D. Izberete lahko tudi širšo posteljo in nočno omarico.

Mali Princ White Larix

Namenjena je osnovnošolcu ali srednješolcu, tako fantom kot puncam. Posteljo na eni strani obdajajo prostorne police za shranjevanje, na drugi strani pa je nočna omarica – odlagalna površina vselej pri roki. Police se nadaljujejo v globok most nad posteljo. Na drugi steni stoji pisalna miza s predalnikom in velika omara z drsnimi vrati. V notranjosti omare so za oblačila na voljo police in obešalni drog.Mali Princ White Larix

Razporeditev sestava je idealna za ožje sobe, saj odlično izkoristi prostor. Primerna za fanta ali punco, ki obiskuje osnovno ali srednjo šolo. Kotiček s pisalno mizo s predaloma in globokima policama ponuja prostorno delovno okolje. Pod posteljo je velik predal za shranjevanje, ob steni pa lesena obloga, ki otroka ščiti pred zunanjim hladom. Dodaten predal ima visoka omara, v kateri so police in obešalni drog. Posebnost mostu nad posteljo so drsna vrata, ki jih po potrebi enostavno premikate levo ali desno.

Kliknite tukaj in si oglejte katalog Mali Princ otroške in mladinske sobe.
Za ogled seznama elementov otroških in mladinskih sob Mali Princ kliknite tukaj.