VRTNE GARNITURE TEAK – TRAJNOST IN UDOBJE

Vrtna garnitura Teak Garden

Vrtna garnitura Teak Garden

Preživljanje časa na prostem postaja nepogrešljiv del sodobnega življenja. Naj bodo zunanji prostori vašega domovanja lepo in udobno opremljeni, kjer se boste lahko sprostili in napolnili z novo energijo. Izbrana vrtna garnitura na domačem vrtu ali terasi vam pričara nova doživetja. Spremenite vaš vrt v vaše zasebno zatočišče v naravi.

 

Vrtne garniture iz tika so odlična naložba za prijetne trenutke razkošne sprostitve na vašem domačem vrtu. Tikov les velja za izjemno odporen les. Predstavljamo vam nekaj aktualnih vrtnih garnitur iz tikovine. Materiali vrtnih garnitur iz tika so ključnega pomena za vrtno pohištvo. Vplivajo na to, ali bomo lahko vrtno garnituro pustili na dežju ali jo bomo morali pred vsako nevihto na hitro pospraviti. Od njih je tudi odvisno, koliko let bo vrtna garnitura vzdržala.

Vrtna garnitura Teak FoldingVrtna garnitura TEAK FOLDING

Pri vrtnem pohištvu iz tika vam ne bo treba skrbeti za ničesar, saj je narejeno tako, da uspešno kljubuje časa in vremenu. Vrtne garniture iz tikovega lesa so zelo vzdržljive in nezahtevne za vzdrževanje, saj združujejo le najboljše lastnosti.

Vrtna garnitura Teak Outdoor

Vrtna garnitura TEAK OUTDOOR

Tikovina je najkvalitetnejša vrsta tropskega lesa v široki uporabi. Drevo mora biti pred posekom staro najmanj 60 let, da je vsebnost olja dovolj velika in da je les dovolj odporen proti soncu in dežju. Že nekaj stoletij je najbolj priljubljena vrsta v navtiki, saj je odporna na vse vremenske uplive. Nekoč so Španci in Angleži celotne jadrnice za čezoceanske osvajalske pohode gradili ravno iz tikovine. Po zamenjavi ladij z novejšimi modeli so jadrnice razgradili, les pa uporabili za izdelavo pohištva.

Vrtna garnitura Teak ležalnik

Vrtni ležalnik TEAK – zložljiv in zlahka mobilen.

Tikovina lahko desetletja služi svojemu namenu, z nespremenjeno trdoto in zanesljivostjo. Z leti pridobiva na šarmu.Vrtna garnitura Teak Polo

Vrtna garnitura TEAK POLO