OGLEDALA V SPALNICI MOTIJO SPANEC – MIT ALI RESNICA?

spalnica-z-ogledali

Spalnica z ogledali

Spalnica je eden od najvažnejših prostorov, v katerem preživimo veliko časa. Ali lahko ogledala v spalnici motijo vaš spanec? Feng shui strokovnjaki nas opozarjajo pred umeščanjem ogledal v spalnico.

 

 

 

Ogledala povzročajo nemiren spanec, ne glede na to, kam jih postavimo.
Trije najpogostejši argumenti so:

1. Ko spimo, naše telo zapušča naš duh in energija. Ko pa se naša energija in duh vračata, postaneta zmedena od ogledal v prostoru, saj ne moreta razbrati pravo identiteto med nami in odsevom v ogledalu. Tako se ne vračata v idealni moči nazaj v telo. S tem se slabi naša vitalna energija. Nastanejo različne bolezni.

2. Nekateri ljudje verjamejo, da nam ogledala v spalnici učinkovito zrcalijo oziroma podvojijo število ljudi v prostoru, kar lahko povzroči slabe partnerske odnose. Pravijo, da ogledalo, ki je obrnjeno proti postelji, pripelje tretjo osebo v odnos, zaradi česar se par lahko razide.

3. V primeru če se ponoči zbudimo in se zagledamo v ogledalu, nas to lahko zelo preplaši in težko zaspimo nazaj.

Rešitev je, da ogledalo pokrivate s kosom blaga ali pa ga prestavite na notranjo stran garderobne omare. V spalnico ne sodita tudi TV sprejemnik in računalnik, saj ustvarjata elektro magnetno sevanje, ki nam škodi. Ponoči ga izklopite iz elektrike in ekran pokrijte s tkanino.

Spalnica mora biti čista, urejena in brez odvečnih stvari, ki zmanjšujejo pretok energije v prostoru.  Pomembno je, da vse stvari, ki jih ne potrebujete in vam ne služijo redno odstranjujete iz spalnice. Priporočilo feng shui mojstrov je, da imamo v spalnici čim manj stvari. Idealno bi bilo, če bi bila samo postelja in dve nočni omarici.