FEEL – MEHKO UDOBJE IN ČAS OBČUTKOV

sedežna-garnitura-feel-žakelj

Sedežna garnitura Feel

Sedežna garnitura Feel bo kot središčni pohištveni element s svojim polnim, a hkrati lebdečim izgledom in s kvalitetnim udobjem na pravi način zapolnil vsak večji bivalni prostor in navdušil predvsem uporabnike, ki so mladi po srcu. 

 

 

Garnitura Feel pooseblja občutek udobja. Njen zaščitni znak so enostavno nastavljivi hrbtni nasloni in večnamenski prilagodljiv rokonaslon, ki se lahko ob prijetnem poležavanju na prostornem in kvalitetno vzmetenem sedišču uporabi tudi kot vzglavnik. sedežne-garniture-feel-žakelj

Prevleke sedežne garniture Feel se izdeluje tako iz naravnega usnja kot iz mikrotkanin in tapetniških tkanin. Vizualno se garnituri najbolj podajo prevleke, izdelane iz tapetniških tkanin, pri katerih je izbor barv in vzorcev res širok. Sedežna garnitura, oblečena v ta material, bivalni prostor tudi najlepše zapolni z domačnostjo.

Model Feel je možno krajšati in daljšati kar pomeni, da se elemente lahko izdela po vaših dimenzijah.žakelj-sedežna

Vsak posamezni naslon ima vgrajeno funkcijo za nastavitev naslona. Po stopnjah si lahko nastavimo naslon, kakor nam najbolj ustreza. V pokončnem položaju nam naslon nudi oporo za glavo oz. nam služi kot vzglavnik.

Na voljo sta dva rokonalosna. Standardni poljubne širine (osnovni 20cm) in pregibni rokonaslon širine 40cm. Pregibni rokonaslon je stopenjsko nastavljiv. Lahko pa ga uporabimo kot glavo naslon, saj si nastavimo na nam najbolj ustrezno stopnjo.

Več informacij