LEŽIŠČE DORMEO IMEMORY S PLUS

Ležišče iMemory S Plus

Ležišče iMemory S Plus

Prodajna uspešnica iMemory S Plus je hipoalergeno 3-consko ležišče visoke kakovosti. Z višino 20 cm in nagrajeno tehnologijo Octaspring® ponuja možnost prilagajanja opore in trdote ležišča od mehke do čvrste. Popolno je za vse spalne položaje in oblike telesa. Prevleka iz mehke spominske pene je pralna. Ležišče ima 60 noči testnega obdobja in 15 let podaljšanega jamstva.

 

Popolno udobje, ustvarjeno za vas, podprto z vrhunsko tehnologijo. Odločitev brez tveganja za vse, ki ne vedo, katero ležišče jim najbolj odgovarja, in za pare, ki pri popolnem spancu niso pripravljeni sklepati kompromisov.

Ležišče iMemory S Plus

Ležišče iMemory S Plus

– Personalizirana trdota in opora: izberete lahko stopnjo trdote, udobja in opore, ki vam najbolj ustreza.
– Obračljivo jedro: izberite tršo ali mehkejšo stran.
– 4 stopnje trdote in 2 stopnji podpore: izberite trdoto in podporo, ki najbolj ustrezata vašim željam in potrebam.
– Maksimalna zračnost: Octaspring® tehnologija, ki je vgrajena v ležišče, je do 8x bolj zračna, zato ležišču zagotavlja večjo zračnost in posledično bolj higienično spalno okolje.
– 3 cone udobja za optimalno podporo glave, bokov, nog.
– Antibakterijsko in hipoalergeno ležišče, primerno za alegike in astmatike.
– Odstranljiva in pralna prevleka za zdravo in čisto okolje brez bakterij, pršic ter vonjav.
– Popolna odsotnost prenosa gibanja: najboljša izbira za pare z različnimi spalnimi potrebami.
– 60 noči brez tveganja in 15 let podaljšanega jamstva.
– Pakiranje: Vakuumsko pakiranje v kompaktni škatli in dostava do vrat.
– Plačilo na obroke

iMemory S Plus ležišče dormeo

4 stopnje trdote in 2 stopnji podpore v 1 samem ležišču

Jedro ležišča iMemory S Plus je sestavljeno iz trše in mehkejše strani, ki ju lahko obračate po svoji želji. Stopnjo trdote ležišča, pa lahko še povečate ali zmanjšate z menjavanjem strani prevleke, saj je na eni stani v prevleko všita iMemory pena, ki trdoto ležišča zmanjša. Vse kar morate storiti je, da preprosto obrnete blok modre ali oranžne Ecocell® pene in prevleko, ter tako dobite manj trdo, srednje trdo, trdo ali zelo trdo ležišče. V jedru ležišča se skriva plast revolucionarnih vzmeti Octaspring® v obliki črke S, ki omogoča možnost izbiranja med različnimi stopnjami podpore. Eno samo ležišče se tako rekoč lahko spremeni v osem različnih ležišč, ki omogočajo 100 % personaliziran spanec, popolnoma prilagojen vaši edinstvenosti. Ležišče 100 % oblikovano za vas!

8 različnih možnosti udobja in podpore v 1 ležišču

Ležišče iMemory S Plus lahko uporabljamo na 8 različnih načinov, ki nam nudijo 4 različne stopnje trdote, vsaka stopnja pa zagotavlja 2 različni podpori, tako da dejansko govorimo o sistemu 8 v 1. Vse to pa ne bi bilo mogoče brez kombinacije najkakovostnejših materialov in posebne zasnove ležišča. Obrnete lahko plasti Ecocell® pene in tako izbirate med tršo in mehkejšo stranjo; obrnete lahko prevleko in izbirate med stranjo z bogato spominsko peno ali tisto brez nje; obrnete pa ga lahko celo po dolžini – Octaspring® vzmeti, oblikovane v posebno plast v obliki črke S v notranjosti ležišča, nudijo različne stopnje podpore za ramena in kolena, odvisno od oddaljenosti vzmeti od ramen. Spoznajte preprostost prilagodljivega udobja.

dormeo-i-silver-vzmetnica

 

Vir: https://www.dormeo.net