ŽIVA HIŠA IZ SLAME – JESENSKI INTENZIV SLAMNATE GRADNJE

naravna-gradnja-hiše

Naravna gradnja hiše

Jesen je tu in čas je za izvedbo IV. intenziva slamnate gradnje. Intenziv se bo začel bo 20.09. 2014 in bo trajal 3 zaporedne sobote in nedelje. Odvijal se bo v Prekmurju na Goričkem pod okriljem društva Enovita Društvo za veselo življenje iz Murske Sobote in vodstvom Kristijana Zvera dolgoletnega graditelja, raziskovalca in snovalca Naravne Gradnje.

 

 

Hiša je naša tretja koža in od njene sestave in vsebine je odvisna komunikacija in odziv naših čutil na prostor. Dom zgrajen ali oblečen z deviškimi materiali zaživi in zadiha z nami, saj se ne prekine povezava s kozmičnimi in zemeljskimi energijami.

Stene so ogrodje ali telo hiše. Zaključni sloj je njena koža. Valovita površina odseva občutek mehkobe in takšne kože se želiš dotakniti in božati. Takšno telo ni le naše zavetje namreč nam daje brezmejne možnosti raziskovanja.

Dovolimo si, da hiša postane unikatna umetnost, ki služi naši duši za bivanje in izražanje v fizični obliki.

Na 6 dnevnem druženju boste izvedeli vse kar je potrebno vedeti o gradnji s slamnatimi balami; gradbeno dovoljenje, montaža slame, ometi, barve…Seminar je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela.

Za več informacij pišite na info@naravnagradnja.com

Utrinke s prejšnjih seminarjev si lahko ogledate tukaj.

naravna-gradnja-prekmurje